Дантелени блузки и топове

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дантелата е символ на нежност и любов. Дантеленото облекло е един от съблазнителните модели, на които също можете да се отдадете. Дантелените топове са наистина красиви, тъй като подчертават вашата женственост и красота. Знаете ли, че същността на красивите дрехи се крие в детайлите? Именно вкусната употреба на дантела е черешката на тортата на всеки дамски топ. Особено оригинални са топовете, които са украсени с дантела само фино, например подгъва на тениската или ръкавите.

Дантелените топове са особено подходящи за социални събития. Те изглеждат много елегантно и могат да бъдат избрани от всяка жена. Асортиментът от дантелени топове е много разнообразен. Те са най-подходящи за млади момичета, тъй като дантелата е символ на невинност, но и по-възрастните жени ще ги намерят за подходящи. Не се страхувайте да експериментирате малко. Осмелете се и си купете вкусен дантелен топ, който ще ви стои много добре. Освен това дантелата е модерна и вечна, така че можете да сте сигурни, че няма да излезе от мода.