Абитуриентски блузки за по-дебели фигури

Нямате търпение да танцувате на бала? Но имате ли проблем? Не можете да намерите подходящ тоалет за пълния си силует? Не хвърляйте кърпата и изберете блуза с топка за по-едри фигури, съчетана с панталон или пола. С черна блуза с дантелени вложки на деколтето и раменете ще заслепите вездесъщите мъже. Моделът е с къси ръкави и интересно оформено деколте. Със сигурност ще успеете.

Бялата блуза с прозрачни дълги ръкави ще има успех в комбинация с тъмни панталони и хубави аксесоари. С червена блуза с по-голяма дължина и страничен разрез ще очаровате всички мъже на дансинга. Ресните ще направят фигурата ви визуално по-слаба. Ще изглеждате страхотно с горнище с волани и открити рамене, което се разширява в долната част, тъй като леко разкроената кройка подхожда на булото. Най-красива е червената блестяща блуза с къдрички и вратовръзка! Идеален за панталони и поли.

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв