Асиметрични топове и блокове

Желаете ли да привлечете вниманието на мъжката аудитория? Не пропускайте да се сдобиете с уникални дрехи, на които не липсват изтънченост и женственост. Говорим за асиметричните топове, които са в списъка на популярните от много години насам. Нищо чудно. Те са толкова съблазнителни и свежи. Съществуват стотици дизайни. Така че изобретателността не им е чужда. Дами, мъжете обичат оригиналността и страстта!

Асиметричните кройки владеят модния небосклон и достигат и до областта на топовете, защото могат да се носят през цялата година. През лятото ще ви накарат да блеснете на плажа и в работата. През по-хладните дни на годината те са идеални за по-празнични поводи. Овърсайз, небрежни и комбинируеми с много видове дрехи, те са подходящите ядки за зрели жени и млади момичета. С асиметричните топове можете да създадете секси облекло, независимо дали сте на петдесет или на двадесет години. Животинските принтове, точките, къдричките и карето ще ви накарат да изглеждате като съблазнителка. Не забравяйте едноцветните, раираните и украсените модели!

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв