Блузи за пухкави жени

Искате ли да заслепите представител на мъжкия пол в обществото, но и на работното място? Трябва да помислите за перфектното облекло. Дори и да имате пълна фигура, това няма да е проблем с подходящите дрехи! Блузите за пълни жени днес се предлагат в много размери, цветове, дизайни и кройки. Може би ще харесате риза от шифон с издължена линия, която подхожда на дънки и гамаши. Универсалният черен цвят и дългият ръкав представляват класически стил.

Блузите за закръглени жени могат да имат стотици лица. Дантелена блуза с кръгло деколте, допълнена с хубава чанта, подхожда на компанията. Друг вариант е по-дълга бяла блуза с подгъв и черен блейзър. По-възрастните поколения могат да заложат на блузи с флорални мотиви, точки и райета. По-младите и зрелите жени ще бъдат заслепени от блузи с асиметричен стил и геометрични форми, тъй като те създават оптическа илюзия, която ласкае фигурата. Блузите за пълнички жени с изрязани части, дантела, деликатни волани и ресни и смели детайли са любов от пръв поглед.

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтина бяла риза големи размер с дълги ръкави

Откриването на ласкава бяла риза може да бъде предизвикателство за всеки, но за дамите с фигура плюс или плюс размер може да бъде особено трудно. За щастие има варианти, които отговарят на нашите нужди. Вземете например тази евтина бяла риза. Тя е създадена специално за жени, които се нуждаят от малко повече пространство, за да се движат удобно. А с дългите си ръкави и закопчаването с копчета тя е идеална за всеки повод, когато трябва да изглеждате елегантно и поддържано.

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Черна плажна рокля туника за бански

Перфектната плажна туника, която да допълни визията ви по бански? Да, тази черна рокля туника. Със свободна плавна кройка и полупрозрачна материя, тази туника е едновременно удобна и стилна. Дълбокото V-образно деколте и късите ръкави кимоно придават елегантност, а забележителната украса около деколтето привлича погледите с блестящи апликации. Туниката е с идеална дължина 94 см и достига малко над коляното в размер 36/38.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв