Блузи с дантелени ръкави

Дамите търсят модерни и изтънчени дрехи, които да привличат погледите на противоположния пол. Щом заложат на блузи с дантелени ръкави, те ще бъдат не само елегантни, но и привлекателни. Към тях ще намерят път дамите с по-едри форми, както и стройните момичета и по-възрастното поколение. Пълнометражната блуза с дантелени ръкави е изработена от ефирна материя, така че се адаптира към всяко движение. Той не притиска, не притиска и не стяга никъде.

Бялата или черната блуза с дантелени ръкави, изработена от памук и еластан, подхожда на жените от всички поколения. Корсетната блуза с дантелени ръкави не е за изпускане от младите момичета, а черната траурна блуза с дантела се поставя под сако и е незаменима част от гардероба. Блузи с дантелени ръкави в бяло, черно, сиво, както и в червено и бензиново ще освежат гардероба на жените от всички възрасти. Блузите с дантелени ръкави могат да бъдат по-тесни или по-свободни, елегантни, ежедневни или секси.

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв