Блузи с отворени рамене

Жадувате ли за вниманието на противоположния пол? Тогава не трябва да пропускате блузите с открити рамене. Ако не харесвате класическите овални изрязвания на раменете, не губете кураж. Съществуват безброй варианти, които със своята елегантност ще проникнат дълбоко под кожата ви. В случая с черния топ с волани и открити рамене няма как да сгрешите. Този модел е предназначен за жени, които не се страхуват да привличат вниманието към себе си. Откритите рамене са леко покрити с декоративни волани.

Блузата с изрязани рамене е елегантна, празнична и изтънчена. Приляга като ръкавица на официални панталони и помпи. Черно-златният дизайн и пухкавият ефект са ненадминати. Розовата блузка с открити рамене и тънки презрамки ще подхожда на тийнейджъри и млади момичета, ако искат да впечатлят на бала. Завладяващата блуза в античен стил с кръгло деколте и открити рамене ще ви отнеме думите, както и небрежната лятна свободна дреха с флорален принт и открити рамене.

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв