Блузи с пликове

Знаете ли кои тенденции никога не остаряват? Това са супер женствени блузи за увиване. Те пасват като ръкавица на панталони, дънки, поли и клинове. Пълните дами и красавиците с елегантна фигура определено могат да си ги позволят. Иска ли ви се да провокирате? Облечете червен горнище с къдрички, с изключително дълбоко деколте и връзки отстрани.

Искате да сте небрежни, но секси? Дайте шанс на червения дантелен топ със зашеметяващо дълбоко деколте. За ежедневно носене е подходящ моделът със свободни ръкави и странична връзка. За работа ще е подходящ увит топ с шевове или елемент с яка и без ръкави. Топ с дълъг ръкав и блестяща сребриста блуза за пълни жени ще задоволят жените с няколко излишни килограма. Обвитите топове с волани, дантели и пайети ще бъдат акцентът на все още скучния ви гардероб.

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв