Блузка с бродерия

Любителите на елегантността и романтичните души ще се влюбят в бродираните блузи от пръв поглед. Ако си мислите, че бродерията е изключена, грешите. Тя е тази, която ще ви направи съблазнителни и неустоими. Бяла тениска с дълъг ръкав и черна бродерия на деколтето или бяла плажна блуза с перфорация и деколте тип лодка са вашите фаворити.

Романтичната, леко прозрачна туника от шифон със спираща дъха бродерия от деколтето до подгъва е абсолютно идеална за парти и абитуриентски бал. Възрастните жени и пълните дами ще харесат тази бродирана блуза в етнически стил, тъй като тя е по-свободна и ефирна. Деликатно бродираният модел с дълъг ръкав в бяло ще очарова жените от всички поколения. Блузите с бродерия, риза и копчета ще заблестят във всяка ситуация. Дайте шанс на бродираните блузи да впечатлят с флорални и екзотични мотиви.

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв