Блузка с кръстосване

Смятате ли, че в гардероба ви липсва стил и въображение? Чувствате ли се като сива мишка? Променете това с блузата с кръстосани ръкави. Те придават женственост и свеж стил на гардероба ви. Не вярвате ли? Просто опитайте черните, белите и цветните модели с необичайни деколтета и дължини. Ще кажете, че сте изпитали любов от пръв поглед. Блузите с кръстосани ръкави ще зашеметят преминаващите мъже и ще привлекат жадните им погледи.

Блузите с кръстосани ръкави са модерни, секси и същевременно елегантни. Подхождат на панталони, дънки, къси панталони, клинове и поли. Съчетани с помпи, балерини и сандали, те са адски привлекателни. Непринуденият стил е осигурен от елементите с риза, а изтънчеността – от моделите с дълбоки деколтета. Има блузи с кръстосани ръкави, с къси, дълги и три четвърти ръкави. Смесицата от цветове и мотиви ще ви забавлява най-много! Асиметрията, оригиналността и младежкият импулс ще впечатлят дамите от всички поколения.

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв