Блузка с разкроени ръкави

Повечето жени желаят бляскави и интересно скроени дрехи. Ако стереотипният гардероб ви е омръзнал, дайте шанс на блуза с ръкави тип “камбанка”. Сигурно си спомняте ретро стила, който се носеше през 70-те години. Може да е малко непрактична, но е ефирна и елегантна. Блузата с ръкав тип “камбана” в максималистичен стил ще се хареса на жените с няколко излишни килограма, но и на стройните дами. Съсредоточете се върху разреза, който се простира от лакътя. По този начин се постига желаният обем.

Блузата тип “риза” с ръкави тип “камбанка” е абсолютно секси. Приляга като ръкавица на дънки и панталони. В този случай могат да се подчертаят бели или сини елементи. Жените са се влюбили в блузите с ръкави тип “камбана” в комбинация с тесни панталони и поли без ръкави. Разширените ръкави ще очароват на партита и балове. Никога не ги комбинирайте с долнище на камбана и прекалено екстравагантни елементи.

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв