Блузка с цветя

През последните години дамите от всички поколения залагат на съблазнителността, изтънчеността и финеса. Да, казват, че не можеш да удариш жена с цвете. Ако искат да оправдаят убеждението си, трябва да носят блуза с цветя. Флоралните мотиви са част от света на модата от незапомнени времена и все още са на върха на популярността. Освен това те се съчетават добре с едноцветни официални панталони, клинове и дънки.

Флоралната блуза с бял принт на по-големи цветя на черен фон привлича с разкроената си кройка, поради което ще се хареса на по-възрастните и пълните дами. Блузите с малки цветя с кръгло деколте и къси ръкави имат романтичен привкус. Универсалният флорален модел се съчетава с почти всяка дреха. Независимо дали ще изберете флорални блузи с вратовръзка, с волани, дантела или риза, ще сте на правилния път на елегантността и вкуса.

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Модерна черна плажна рокля с прорези за ръце

Модерната черна плажна рокля с прорези е зашеметяваща част от облеклото, която със сигурност ще привлече погледите. Роклята е в съблазнителен черен цвят с красив флорален десен, който добавя нотка елегантност и изтънченост. Дължината на роклята е до коляното, така че тя е идеална за плажа или за небрежен ден навън. Късите ръкави с прорези за ръцете са проектирани така, че да осигурят на притежателката си максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Бяла дамска риза с черна флорална шарка

Тази бяла дамска риза е изработена с безупречно внимание към детайла и е красива комбинация от елегантност и комфорт. Черният флорален десен, който украсява ризата, ѝ придава непреходен чар и я прави идеален избор за тези, които ценят класическия стил. Проектирана с класическа яка, ризата излъчва изтънченост, която със сигурност ще ви впечатли. Ризата има два удобно разположени джоба, които придават практично измерение на модния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв