Блузки за момичета

Младите мацки не харесват крещящи и прекалено украсени тоалети. Те определено ще се възползват от носенето на блузи с риза, дантели, пайети и мъниста. В този случай е възможно да се ориентирате според възрастта. Къса блуза с дантелено деколте, набраздени ръкави и бял цвят ще пасне на компанията като ръкавица. За училище е изключително модерна по-дълга блуза с дълги ръкави. Накъдреният дизайн и голямата златна звезда отпред са освежаващи.

Момичешките блузи с копчета в стил риза са хит, когато са съчетани с дантела и волани. Не бива да забравяме точките, карето и цветята. Блузите от деним и хубавите многопластови леки модели са много популярни. Не е за изпускане и по-дългата блуза с къси ръкави, която се съчетава с практични гамаши. Блузите с модерни надписи, животински мотиви и популярни личности също са сензационни.

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв