Блузки за назначаване

Отивате на семейно или служебно тържество? Искате да направите впечатление на вечеря със съпруга или бизнес партньора си? Не искаш ли да носиш рокля на бала? Заложете на празнична дамска блуза, към която можете да носите пола и официален панталон. Не трябва да се придържате към класическата черна блуза с дантела. По-добре е да дадете път на други цветове, които са освежаващи и изискани. Заслужава да се споменат бензиновият, червеният, сребърният, златният, но също и телесният цвят.

Дамите с по-силно телосложение трябва да се насочат към категорията на официалните блузи с асиметрични кройки, геометрични и флорални мотиви и ръкави тип “бати”. Стройните жени могат да си позволят почти всичко, но се пазете от прекалено облечени модели. Понякога по-малко е повече. Среброто със сиви и дантелени вложки, червеното с волани, тюркоазеното със сатенен кант, бялата риза с дантела или бензинът в прозрачна и набраздена кройка с лъскаво покритие са хитове.

Модерна зелена сатенена едноцветна блуза с дълъг ръкав

Тази сатенена дамска блуза с кройка на риза във впечатляващ зелен дизайн е с копчета по цялата дължина на предната част. Дългите ръкави са завършени с маншет.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Оранжева дамска блуза Desigual с перфорации

Ако търсите уникална и стилна блуза, която да добавите към гардероба си, не търсете повече от оранжевата перфорирана блуза на Desigual. Тази зашеметяваща блуза е с редовна кройка и яка с V-образно деколте, което я прави едновременно удобна и изискана. Късите ръкави са идеални за по-топло време или за напластяване под блейзър, а закопчаването с копчета осигурява сигурна и ласкателна кройка.

Цена към момента на прегледа: 167 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Черна блуза с дантела

Прекрасна дамска блуза Eldar DALIDA.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Блуза с яка на риза и модерен принт

Прилична блуза с модерен принт ще ви направи щастливи. Удължена кройка, подходяща за всеки тип тяло. Елегантна яка на ризата. 1 джоб на гърдите. Ефирно, ласкаво плетиво. Дълги ръкави с платка с копчета за 3/4 завъртане. Леко заоблен подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв