Блузки и блузи с марката

Не се задоволявате с обикновени дрехи? В такъв случай ще харесате дизайнерски дамски топове, които се отличават с качество и висококачествена изработка. Със спортни тениски ще впечатлите околните и себе си. Обикновено те са функционални, така че нито едно момиче или зряла жена не може да им устои. Те отлично отвеждат потта, така че няма да изстинете, когато спортувате! Свеж топ с коралов принт и ръкави тип “батискаф” е чудесна комбинация с дънки и гамаши.

Дизайнерските дамски плетени топове с яка или ролка са идеални за по-студените дни от годината. Ще харесате безгрижните модели в знойните летни дни. Разбира се, има класически и отслабващи кройки, богата украса с мъниста, пайети и бродерии. Не трябва да забравяме дизайнерските дамски топове с флорални мотиви и асиметрични модели, които могат да скрият излишните килограми. Съчетайте дънките си с памучна тениска с оребрени ръкави и блестящ сребърен топ за дискотеката!

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Дамска памучна тениска с класическа кройка, оживена с надпис

Тишъртката Trendyol 90’s babe е с класическа кройка, т.е. кръгло деколте и къси ръкави. Завършва с прав подгъв. С червени надписи отпред.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска блуза с ефектно драпиране и шнур

K133 – Блузата Katrus скрива недостатъците на фигурата. Блуза в цвета на нощното небе без звезди. Рюшовете придават съблазнителен женствен вид и прикриват недостатъците в областта на корема. Който се чувства добре, изглежда добре. Този цвят е лесен за комбиниране с чисто женски цветове, подходящ за поли и панталони.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Плажна рокля в модерна кройка и шарка на райета

Росела Червена плажна рокля, изработена от 100% вискоза, която е много приятна на допир. Роклята тече и ви оставя напълно свободни.

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Плажна рокля с шарка в удобна кройка на риза

Леката плажна рокля Garden I с дълъг ръкав е изработена в стил риза с колан на талията. Приятната, плавна материя ще ви предпази от слънцето, вятъра и любопитните погледи.

Цена към момента на прегледа: 56,49 лв

Блуза с яка на риза и модерен принт

Прилична блуза с модерен принт ще ви направи щастливи. Удължена кройка, подходяща за всеки тип тяло. Елегантна яка на ризата. 1 джоб на гърдите. Ефирно, ласкаво плетиво. Дълги ръкави с платка с копчета за 3/4 завъртане. Леко заоблен подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Бежова тениска с къс ръкав и смел печат на Guess

Те са в основата на гардероба на всяка жена. Той е незаменим елемент. Да, това е тениска. И трябва да се отбележи, че все пак трябва да се сдобиете с такъв. Никога не можете да имате достатъчно тениски. Сигурен съм, че всеки може да се съгласи с това. Тук в качествен дизайн с надпис.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамски топ в бяло със секси кройка, изработен от ефирен материал

Пресмятате ли непреходните елементи? Обичате ли изгодни покупки, които радват двойно и вас, и портфейла ви? Харесвате ли практични, но секси модели, които могат да се използват за много поводи и никога не омръзват? Тогава не можете да пропуснете този топ в гардероба си. Наистина е ТОП!

Цена към момента на прегледа: 24 лв

1 2