Блузки и тениски Desigual

Не си спомняте кога за последен път впечатлихте с облеклото си? Ако ви се струва, че пренебрегвате себе си, подарете си ризи и тениски Desigual. Жените от всички възрасти и типове тяло харесват моделите на световноизвестната марка. Блузите и тениските на Desigual са оригинални, закачливи, ефирни и удобни. Изберете от широка гама продукти.

Когато се натъкнете на разпродажби на Desigual, можете да се сдобиете с два или три модела вместо само с един! Щом носите дрехите на Desigual, ще бъдете абсолютно неподвластни на времето. Обичате небрежния стил? Изключително дългата червена риза с три четвърти ръкави ще ви накара да се почувствате като в памук. За ежедневното носене на работа използвайте блузи с цветни и смели мотиви в различни кройки. Блузите и ризите на Desigual ще направят всеки ваш тоалет перфектен! Уникални модели за съчетаване с панталони, клинове и дънки!

Оранжева дамска блуза Desigual с перфорации

Ако търсите уникална и стилна блуза, която да добавите към гардероба си, не търсете повече от оранжевата перфорирана блуза на Desigual. Тази зашеметяваща блуза е с редовна кройка и яка с V-образно деколте, което я прави едновременно удобна и изискана. Късите ръкави са идеални за по-топло време или за напластяване под блейзър, а закопчаването с копчета осигурява сигурна и ласкателна кройка.

Цена към момента на прегледа: 167 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв