Блузки и топове от шифон

Търсите удобни, но луксозни дрехи? Дайте шанс на блузите и топовете от шифон. Ще се насладите на модели, изработени от прозрачна и мека материя, изтъкана от естествена коприна или изкуствени влакна! Запознайте се със сивата блуза с волани в по-дълга кройка, която е украсена със сребърни нишки. Дълбокото деколте ще се превърне в най-голямото ви женско оръжие!

С този дамски топ от шифон с апликация от изкуствена кожа отпред ще бъдете красавицата на всяко парти. По-дългият вариант е идеален за съчетаване с черни кожени панталони или гамаши. Изкусителната и елегантна блуза от шифон с къдрички е предназначена за вечните романтички. Горнищата от шифон могат да бъдат и в стил риза. Това е горещото! Шифонът е подходящ за деликатността на дантелата, воланите и флоралния дух. Ако искате да впечатлявате и да бъдете женствена, всички ваши желания ще се сбъднат с този тоалет. Можете да носите блузи и топове от шифон както на работа, така и навън.

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв