Блузки с бродерия

Обичате ли дрехи в духа на романтиката и женствеността? Тогава бродираните блузи ще ви допаднат. Ако смятате, че бродерията е само за по-възрастното поколение, грешите. Жените с набита фигура ще намерят своя път в черния модел с бяла полупрозрачна дантелена бродерия. Супер тънката кройка приляга като ръкавица. Блузата от креп с флорална дантела на една кука е с дълги ръкави, свободна кройка и връзка на деколтето.

Ще направите впечатление с бяла блуза с черна гениална бродерия, особено на работното място. Момичетата в тийнейджърска възраст ще предпочетат бял топ с деликатна бродерия на деколтето и раменете. Благодарение на по-дългата си кройка може да се комбинира и с клинове. Пристягащата се корсетна блуза с бродерия ще очарова дамите от всички възрасти. Приляга като ръкавица под якето. Благодарение на отслабващия ефект ще имате под контрол всички пръсти на краката си. Блузите с бродерия са приятна изненада и освежават гардероба на всяка дама.

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв