Блузки с волани

Не всички дами предпочитат класически дрехи и търсят оригинални облекла! Забравете за ежедневните неща и вкарайте грация и женственост в гардероба си. В червен горнище с дълбоко деколте, украсено с нежни къдрички, ще привлечете погледите на всеки мъж. Черният официален топ с волани отстрани също ще ви впечатли с фината си изчистеност. С този модел няма да сте сива мишка на партито!

Искате ли да опитате малко? Опитайте бялата еластична блуза с волани и къдрички отпред. По-дългият стил и хубавата кройка ще привлекат вниманието дори на дамите с кръв и мляко. Голям хит е ефектната блуза с шифонени вложки отстрани, които също са с волани. Облечете официалните си панталони и излезте на вечеря в изискан ресторант! За смелите дами блузата с открити рамене и къдрици е идеалният избор. Ще харесате многопластовите волани на черния модел! За всеки случай черната блуза с водопадното деколте и къдричките на ръкавите е подходяща!

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Бежов летен потник, украсен с дантела

Лека лятна дамска блуза Gate с дантелена къдричка.

Цена към момента на прегледа: 5,20 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв