Блузки с вратовръзка

Обичате романтичния стил на обличане? Тогава не можете да избегнете елегантността на блузите с вратовръзка. Позволете на романтичната си душа да поеме управлението. Блузите с вратовръзка са подходящи за ежедневно носене на работа, но ще ги използвате най-вече на социални събития. Те са идеални за панталони, клинове, дънки и поли. За дамите с по-пълни форми е подходяща по-свободна кройка под формата на сатенена блуза, която е изпълнена с женственост. Да не забравяме и гънките на бюста и долния край с връзки.

Също толкова интересна е и блузата с вратовръзка, в която доминират откритите рамене. Връзката на деколтето привлича вниманието към изящните женски извивки. Комбинацията от черно и златно ще ви спре дъха! Пухкавото дъно заслепява с оптична илюзия. Най-накрая коремчето и бедрата ви ще бъдат скрити! Блузите с връзки около врата са много популярни. Те могат да бъдат мъжки, ежедневни или чисто елегантни. Връзката на блузите е просто оригинална и прилична.

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв