Блузки с големи размери Petrklíč

Можете да се похвалите с фигура от мляко и кръв, но се затруднявате с минималния избор на дрехи? Все още не сте виждали големи блузи Petrklíč. Оставете се да бъдете увлечени от супер кройките и модерния дизайн на чисто чешката марка, която е известна в страната със своето качество. Не всички жени жадуват за супер тънък силует и изповядват съвсем различни приоритети, поради което продуктите на чешката марка веднага им допадат. Блузите плюс размер Petrklíč ще преобърнат живота им с главата надолу, защото ще изглеждат като богини.

Овърсайз блузите Petrklíč могат да бъдат закупени на разумни цени и с отлично качество. Какво ще кажете за по-дълги блузи в по-свободна кройка, с по-високо деколте и изискани рамене с прорези? Няма невъзможни неща. Модерният ритъм на сърцето осигурява двойни блузи с открити рамене и дантелени три-четвърти ръкави. Не забравяме и моделите ризи с флорални мотиви, класическите блузи на райета и елегантните свободни блузи с дантела, които са идеални за бала.

Удължена туника с клин за голям размер

Представете си луксозна удължена туника, която е пригодена за жени с размер плюс. Представете си, че тя я носи върху гамаши, а силуетът, който създава, не е нищо друго освен хипнотизиращ. Такава е красотата и очарованието на този ансамбъл, създаден, за да отпразнува и прегърне женските извивки. Туниката е украсена с оформящ фигурата принт в подгъва – фин десен, който танцува при движението ви. Станете свидетели на перфектното съчетание на кръгло и V-образно деколте – хармонична комбинация, която допринася за изтънчеността.

Цена към момента на прегледа: 53 лв