Блузки с дантела

Мъжете обичат жените заради тяхната грация, нежност и романтична природа. Ако дамите облекат дантелени блузи, със сигурност ще привлекат противоположния пол от пръв поглед. Блузите с дантела в бяло, черно, червено, лилаво, бензин, розово и металик ще очароват много мъжки очи. Освен това дантелените модели се съчетават добре например с панталони, дънки, клинове и поли.

Бялата блуза без ръкави с еластична дантела на гърдите е предназначена за вечните романтици. Черната дантелена блуза с горнище на бански се съчетава добре с дънки и къси панталони. Дантелените блузи могат да бъдат без презрамки и прозрачни, което е идеално за дискотеката. Някои от тях се освежават с вратовръзка. Ще успеете в обществото с черна блуза с богата дантела или с модел с ръкави тип “прилеп” и красива дантелена вложка на деколтето. За диво парти блузата от кожа и дантела е идеална! Повярвайте ми, не можете да пропуснете дантелените блузи в гардероба си!

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтин черен дамски потник с дантела

Приемете съблазнителното очарование на евтиния черен дамски потник, който е сарториална симфония от блясък и елегантност. Той е ода за съвременната жена, тържество на нейната сила и чувственост. Необвързан от никакви ограничения, той носи плътно прилепнал дизайн, обгръщайки формите ви в интимна прегръдка и подчертавайки силуета ви с лекота.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв