Блузки с паднали ръкави

Чудите се как да впечатлите обекта на страстта си или просто да разнообразите гардероба си с готин тоалет? Може би ще се развълнувате от блузи с паднали ръкави, на които не им липсва изтънченост, романтика или женственост. Отдайте предпочитание на модели, които ще ви направят стопроцентов обект на интерес. Младите мадами и дамите с хубави рамене трябва да търсят смели модели с по-открити ръкави, само така ще се превърнат в секси богини.

Въпреки че блузите с паднал ръкав са хит на летните дни, те могат да се носят и през по-хладните месеци на годината. Освен ако не изберете много спуснати ръкави, сте в зелено, както в случая с модела в бяло и по-свободната кройка, която се допълва от тънки презрамки. Блузите с паднали ръкави на цветя, в плътни цветове, на райета и на точки нямат конкуренция в света на изтънчеността. Идеален за къси панталони, клинове, кожени панталони, дънки и поли!

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Бяла плажна туника с декоративен кант на деколтето

Роклята Elen е идеална за романтична разходка по плажа. Те са леки, ефирни и изключително удобни. Белият дизайн изглежда чудесно върху загоряло тяло, а деколтето и ръкавите са украсени с мека дантела.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв