Блузки с ризи

Напоследък жените се влюбват в изисканите, секси и лесни за съчетаване дрехи. Няма да се изненадате, че роклите с риза са водещи в това отношение. Независимо дали предпочитате по-кратък или по-дълъг вариант, ще останете доволни. Трябва само да създадете перфектния тоалет. Дантелената блуза с цяла дължина е предназначена за уверени и секси жени. За ежедневно носене, например на работа, е подходяща риза от деним.

Дамската блуза с дантела и канарче е предназначена за големи шоугърли, но също и за мениджъри и бизнесдами. Тюркоазеният модел с прозрачен ефект и фино разширение в областта на бедрата ще прикрие дребни недостатъци на фигурата. Сатенените блузи веднага ще се харесат на жените с няколко излишни килограма. Те са плавни и се съчетават чудесно с панталони и клинове. С ботуши, помпи или спортни обувки.

Модерна зелена сатенена едноцветна блуза с дълъг ръкав

Тази сатенена дамска блуза с кройка на риза във впечатляващ зелен дизайн е с копчета по цялата дължина на предната част. Дългите ръкави са завършени с маншет.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобна дамска риза с леопардов десен

Удобната риза с леопардов принт е модерен и универсален елемент, който може да подобри всеки тоалет. С дълги ръкави и закопчани маншети, тази риза е идеална за есенния сезон. Леопардовият принт добавя закачливо докосване към класическия силует, което я прави чудесен избор за ежедневни и официални поводи. Тази риза е изработена от висококачествени материали, така че е не само удобна за носене, но и издръжлива и дълготрайна.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Бяла дамска риза с дълги ръкави

Бялата дамска риза с дълъг ръкав е важна част от всеки модерен гардероб. Тя е елегантна, стилна и универсална, което я прави идеален избор за различни поводи и сезони. Тази вечна дреха може да бъде обличана нагоре или надолу в зависимост от събитието или настроението ви. Съчетайте я с дънки с висока талия за небрежен ден или с елегантна пола за вечер в града. Дългите ръкави добавят елемент на изтънченост, което я прави подходяща за по-професионална обстановка.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв