Блузки с широки ръкави

За дамите, които имат по-дебели ръце или не обичат да носят тесни ризи, са подходящи блузи с широки ръкави. Може да си мислите, че няма да се чувствате удобно в тях, но е точно обратното. Накрая ще спрете да проверявате възможната видимост на неприятни върхове. В този дух популярна блуза с широки ръкави е кимоното, което се съчетава както с кожени панталони, така и с дънки. Белият модел с трапецовидна кройка е предназначен за ежедневно носене. Тази част е дълга и може да се носи с клинове или просто обикновена!

Спортният стил е представен от разкроения топ с широки ръкави до лактите, а елегантният – от свободната блуза с ръкави тип “прилеп” и дантелена вложка. Моделът на ризата с по-широки ръкави и еластични маншети е идеален за ежедневно носене с дънки и поли. Тази лятна дреха с принт и изключително широки ръкави е идеална за пазаруване и плаж. Заложете на блузи с широки ръкави и разнообразете гардероба си с комфорт!

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв