Дамска копринена блузка

Обичате ли качествените дрехи? Не сте доволни от обикновените материали? В такъв случай дамската копринена блуза ще ви допадне. Усетете приятното усещане благодарение на сензационната 100% коприна. Комбинацията от материали, като вискоза и еластан, също ще ви впечатли. Тази комбинация обаче не е решаваща. Дрехите, които изглеждат луксозни от пръв поглед и пасват като ръкавица, са мечтата на всяка жена. Въпреки че цените на копринените блузи са по-високи, те не могат да се сравняват с обикновените памучни модели.

Само си представете как ще заблестите в копринена блуза в сребрист нюанс с джобове на гърдите, дълги ръкави и по-дълъг гръб. Само една звезда! Копринените блузи могат да се предлагат в различни нюанси, украси и кройки. Независимо дали ще изберете мека бяла блуза, лятна коралова в по-свободна кройка или асиметричен стил, ще заслепите всички около себе си. Вярно е, че копринените блузи са бляскави, необичайни, оригинални и висококачествени.

Модерна зелена сатенена едноцветна блуза с дълъг ръкав

Тази сатенена дамска блуза с кройка на риза във впечатляващ зелен дизайн е с копчета по цялата дължина на предната част. Дългите ръкави са завършени с маншет.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв