Дамска тениска за бягане

Спортуващите момичета и жени не се задоволяват с обикновени дрехи. Ако искат да се представят по елегантен начин, трябва да си купят дамска тениска за бягане. На всеки модел, независимо дали е с къс или дълъг ръкав, не трябва да липсват светлоотразителни елементи. Разбира се, има еластичен бързосъхнещ материал, удължен гръб и джоб. Късата кройка на главата и кръглото деколте също не са нещо лошо. Можете да избирате от отпечатани и неразпечатани модели.

Пъстрите цветови комбинации са все още актуални! Ще ви хареса още първия път, когато облечете дамската брандирана тениска за бягане с безшевен дизайн и високо съдържание на полипропилен за максимална функционалност. Тя отвежда потта бързо и не оставя кожата ви студена. Дори няма да усетите допълнително олекотения материал върху себе си. Избирайте само суперкачествени модели, които не оставят петна и помагат за поддържане на оптимална температура на кожата. Класическите тениски, които ви карат да се потите, са безполезни. Те гарантират само възпалено гърло!

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв