Дамска тениска Adidas

В свободното си време, по време на спортни занимания, но и на работа ще ви бъде полезна качествената дамска тениска Adidas. Дрехите на световноизвестната марка са изтънчени до последния детайл. От пръв поглед привлича погледа с приятни цветове и контрасти. Разбира се, има чудесно прилягане, качествен материал и логото на Adidas. Независимо дали отивате на детската площадка, или разхождате кучето в парка, ще заслепите околните.

Дамската тениска Adidas се съчетава с къси панталони, клинове, поли и дънки. Можете да избирате между модели с дълъг, къс и 7/8 ръкав. Основните цветове са черно, бяло, лилаво, синьо, розово, но също и жълто и сребърно със златно. Принтът на Adidas или класическите три ивици са отличителни белези за качество. Младите момичета ще оценят по-стегнатите кройки, а по-възрастните дами ще предпочетат по-свободните модели. Предлагат се кръгли, V-образни и лодъчни деколтета, едноцветни модели и цветни тениски Adidas за жени.

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв