Дамска тъмносиня тениска

Обичате ли миризмата на разстояние и комфорт? Тогава си вземете универсална тъмносиня тениска, която може да се използва в много тоалети. Със сигурност ще го ползвате с тренчкот, дънки и червени ботуши на ток. Комбинацията от тъмносиня тениска, бяла риза и тъмни дънки с полуботуши също няма да ви разочарова. Бялото и синьото райе се съчетава добре с черна пола и тъмносини ботуши на ток.

Създайте готин тоалет с тъмносиня тениска, свободни черни панталони и кожено късо яке! Летни светлосини дънки, еластичен пуловер и екстравагантни обувки ще ви изведат на улицата, за да се забавлявате. Розова пола с къдрички, тъмносиня тениска и риза от деним ще ви придадат романтична нотка! За свободното време са подходящи тъмносиня тениска и гащеризон от деним. Да не забравяме и комбинацията от черна пола с маратонки и къси панталони с по-дълга чанта без ръкави.

Синя плажна рокля от прозрачна мрежа за бански

Безкрайно съм развълнувана да говоря за тази невероятна синя плажна рокля от мрежа, която е идеална за бански костюми! Тази рокля е олицетворение на лятото и прохладата, което я прави идеален избор за всяка почивка на плажа. Прозрачната мрежеста материя създава красив и плавен силует, който ще ви накара да се чувствате като богиня, докато се разхождате на плажа. Яркосиният цвят на роклята идеално се вписва в океанския фон и определено ще ви отличи от тълпата.

Цена към момента на прегледа: 62,99 лв