Дамски блузи и тениски в червено

Любителите на по-ярките и горещи цветове със сигурност ще забележат червените блузи и тениски. Червеното олицетворява страст, изтънченост и сексуалност. Въпреки това той е популярен цвят както сред младите момичета, така и сред жените на средна възраст. Червеното подхожда на блондинки, брюнетки, червенокоси и чернокоси жени и се съчетава добре с черно, оранжево, бяло, както и със златно и сребърно. Класическите тениски с щампи и спортните елементи в червено са в центъра на вниманието.

Въпреки това жените най-много желаят официалните блузи в червено. Някои обичат огненочервено, малиново, рубиненочервено, лилавочервено, други – бордо и червеникавокафяво. Възрастните жени не могат да устоят на блузи със странични ресни и дълбоко деколте тип лодка, украсено със сребърни или златни вложки. Моделът от дантела, червената блуза с ръкави тип “батискаф” или прозрачният продукт с богати украшения са ненадминати. С червена блуза и тениска винаги ще бъдете уверени и изпълнени с енергия!

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте

Тази дълга черна туника с три четвърти ръкави и кръстосано деколте е зашеметяваща дреха, която е идеална за слънчевите дни. Изработена от прекрасна мрежа и лесен за поддържане материал, тази туника е проектирана така, че да бъде възможно най-стилна и същевременно практична. Оформящата фигурата дължина гарантира, че тя изглежда чудесно на жени с всякакви размери, което я прави отличен избор за жени с плюс размер.

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Оранжева дамска блуза Desigual с перфорации

Ако търсите уникална и стилна блуза, която да добавите към гардероба си, не търсете повече от оранжевата перфорирана блуза на Desigual. Тази зашеметяваща блуза е с редовна кройка и яка с V-образно деколте, което я прави едновременно удобна и изискана. Късите ръкави са идеални за по-топло време или за напластяване под блейзър, а закопчаването с копчета осигурява сигурна и ласкателна кройка.

Цена към момента на прегледа: 167 лв

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Едноцветна дамска блуза с широки ръкави

Никога няма достатъчно красиви блузи, които могат да се носят на работа или за забавление, както и за специални поводи. Ето защо е добре да разширявате колекцията си, за да не ви омръзне нито един елемент. Един такъв артикул, който ще искате да носите почти навсякъде, е тази перфектна блуза от Blanecheporte.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Плажна рокля в модерна кройка и шарка на райета

Росела Червена плажна рокля, изработена от 100% вискоза, която е много приятна на допир. Роклята тече и ви оставя напълно свободни.

Туника с удължена дължина и принт в размер плюс

Туника с удължена дължина за дами с размер плюс дрехи. Модерна туника със свободна кройка за максимален комфорт. Това се допълва от високото качество и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв