Дамски блузки в тюркоазено

Омръзна ли ви черното? Прав си! Включете спиращите дъха тюркоазени топове в гардероба си, защото те подхождат на стройни момичета и жени с кръшна и млечна фигура. Тюркоазът е символ на лятото, морето, релаксацията и младостта. Ще го харесате най-много през знойните летни дни под формата на ефирни топове. Тийнейджърките и стройните мадами ще предпочетат тюркоазена перфорирана тениска без ръкави с дълбоко деколте или летен потник с кръгло деколте и щампа.

Летният тюркоазен топ с волани е идеален за дами с пълна фигура, както и многопластовият модел в класическа кройка. За работа карираният топ с по-широки ръкави пасва като ръкавица, а за партита дамският топ с изрязан череп на гърба е идеален. В компанията блеснете с тюркоазена риза с волани или тюркоазен топ с кожени вложки. Тюркоазените топове са универсални и се съчетават добре с други цветове.

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв