Дамски блузки около врата

Чудите се как да очаровате любимия си мъж? Облечете нещо необичайно и изискано. Независимо дали обичате да носите поли, клинове, дънки или официални панталони, дамските топове с жартиери ще свършат работа. Лятната блуза на райета без ръкави и с ролка е подходяща за дискотека или за вечер в кафенето. Черният топ с жартиери за компания не е лишен от чувственост и разкош. Моделът, украсен с верижка около врата, ще ви впечатли без въпроси.

Може би ще харесате дамския топ с дантела и панделка. Горнището със стояща яка от изкуствена кожа е идеалното съчетание с дънки и кожени панталони. Лятната дреха с ажурна шарка има връзка на врата. Оранжевият му цвят подчертава младежкия вид. Горнището с флорална дантела и високо деколте разкрива и прикрива деколтето. За смелите и сексапилни жени е подходящ топът с апликации от изкуствена кожа. Свободните, прозрачни волани и кожената вложка привличат вниманието от пръв поглед.

Секси топ без презрамки Sinsay в тъмно розово

Излизате ли от хората, които харесват върховете? Бихте ли искали да разширите гардероба си с атрактивен модел топ? Тогава зарадвайте не само себе си, но и портфейла си с този красив модел. Кроп топ Топ с каишки в наситено розово ще привлече вниманието ви от пръв поглед. Той ще ви очарова с цвета и кройката си. Няма да избягате от вниманието и в него. Този модел се отличава с чувствената си, но удобна кройка и приятната материя. Същността му се крие в прецизната кройка. Благодарение на премахването на катарами и др.

Цена към момента на прегледа: 5,40 лв