Дамски блузки от деним

Не харесвате прекалената елегантност и обичате по-спортния или небрежния стил? Насочете се към дънкови топове, които ще придадат на гардероба ви свежестта, която заслужава! Младите мацки ще заблестят с къс дънков топ с лента. Ако е с едно открито рамо, дамата ще бъде напълно секси. С дънки или клинове! Топовете бандероли от деним се харесват и с други кройки, по-дълги ръкави и асиметрични деколтета.

Класическият дънков топ без ръкави е може би най-популярният. Може да се комбинира безкрайно! Ще впечатлите от пръв поглед дори с по-дълъг модел деним с копчета, просто носете гамаши с него и сте готови! Дънковите блузи за дамите от всички поколения преживяват истински бум, така че се поглезете с тях в различни дължини, кройки и ръкави. Денимът е може би най-популярният материал сред модните дизайнери и със сигурност не се отнася само за панталони и якета.

Лятна дънкова горна част с презрамки за спагети

Дами и господа, заповядайте и вижте най-новата и най-голяма лятна модна сензация: летният дънков топ с презрамки! Да, чухте правилно. Взехме класическия и вечен деним, разрязахме го наполовина и добавихме най-фините презрамки, за да създадем този къс топ шедьовър. В светлосин нюанс, който напомня на красиво лятно небе, този дамски топ е идеален за онези знойни дни, когато искате да изглеждате секси.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтини дънкови блузи за плюс размер

Пред вас е най-добрият избор за дамите с размер плюс, които се интересуват от мода и търсят евтина, но стилна блуза. Тази синя блуза от деним е перфектната дреха, която наистина ще ви хареса. Свободната oversize кройка е идеална за прикриване на всякакви недостатъци, а едноцветният дизайн я прави лесна за комбиниране и съчетаване с всяко облекло.

Цена към момента на прегледа: 41 лв