Дамски блузки с отстъпка

Всяка жена трябва да си купува поне една нова дреха веднъж месечно. Докато пазарува, тя със сигурност ще се отпусне и ще дойде на други мисли. Независимо дали разглеждате онлайн, или в магазини за продажба на дребно, ще се натъкнете на класни дамски топове с отстъпка. Търговците на дребно предлагат специални промоции, които може да не се повтарят повече. Кликнете върху отстъпките за дамски топове и разгледайте разнообразната гама от топове на атрактивни цени.

Дамите с по-големи и по-малки гърди, както и с най-различни типове тяло, ще намерят чудесна оферта. Жените с излишни килограми трябва да предпочитат топове с асиметрични и геометрични форми, но не прекалено свободни. Разрязването на бедрата и наслагването на материали е ключът към успеха. Модерни са райетата, точките, етническият стил, воланите, дантелата и ресните. Независимо дали ще изберете елегантен, спортен или ежедневен стил, ще постигнете успех. Предлагат се весели цветове, металически и пастелни цветове.

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Прозрачна оранжева плажна рокля Harper с връзка под бюста

Готови ли сте да се покажете и да блеснете на плажа? В оранжевата плажна рокля Harper с връзка под бюста това ще е лесно! Тази невероятна рокля е перфектната комбинация от стил и функционалност. Изработена от лека мрежа, тя е удобна и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни край морето. Връзката под бюста не само придава разкош, но и ви позволява да персонализирате кройката по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Евтина черна дамска блуза с паднали рамене

Искате достъпна, но стилна блуза, с която лесно да подобрите облеклото си? Не търсете повече от тази евтина черна дамска блуза с паднали рамене! Падналите рамене я правят да изглежда непринудено и модерно и я правят идеална за ежедневни излизания и официални поводи. Широките ръкави тип “балон” също придават драматизъм и разкош на тази блуза, превръщайки я в открояваща се част от всеки гардероб.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Евтина бяла блуза без ръкави

Бялата блуза без ръкави е перфектният топ и е универсален и стилен избор за различни поводи. Тази великолепна дреха има елегантна обвиваща кройка, която осигурява елегантен и непреходен силует, който със сигурност ще ви впечатли. V-образното деколте й придава нотка женственост, а кройката без ръкави я прави чудесен избор за по-топло време или за напластяване под сака и блейзери.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Дамски разкошен зелен топ с корсет без ръкави

Дамският корсет без ръкави на Trendyol привлича погледите от пръв поглед, както и вие в него. Разкриващият гърба топ е проектиран с практичен цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамски дантелен топ без ръкави с интересен принт

Ще оцените този дантелен топ за носене самостоятелно или като долна част под ризи и пуловери. Разширена версия. Леко закръглено деколте “V”. Дантела на деколтето. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Дамска памучна тениска с класическа кройка, оживена с надпис

Тишъртката Trendyol 90’s babe е с класическа кройка, т.е. кръгло деколте и къси ръкави. Завършва с прав подгъв. С червени надписи отпред.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски топ в бяло със секси кройка, изработен от ефирен материал

Пресмятате ли непреходните елементи? Обичате ли изгодни покупки, които радват двойно и вас, и портфейла ви? Харесвате ли практични, но секси модели, които могат да се използват за много поводи и никога не омръзват? Тогава не можете да пропуснете този топ в гардероба си. Наистина е ТОП!

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски официален топ без презрамки във впечатляваща кройка

Можете ли да направите изгодна покупка, с която да зарадвате себе си и портфейла си? Липсва ли ви в гардероба интересен топ, който е особено подходящ за компания или за по-празничен повод? Предлагаме ви един артикул, който определено казва: “Много музика за малко пари”.

Цена към момента на прегледа: 3 лв