Дамски горнища с широки прилеп ръкави

Уморени ли сте от модните дрехи в гардероба си? Опитайте дамски топове с широки ръкави тип “батискаф” и бъдете в крак с ритъма на модерното време! Кожените панталони и кафявият ръкав кимоно ще ви поставят на колене от пръв поглед, както и свободният топ с ¾ ръкави тип “прилеп”. В него не липсват огромни къдрици. Не е чудно, че моделът се съчетава добре с дънки и високи токчета.

Като цяло дамските топове с широки ръкави тип “батискаф” са подходящи за жени с по-силна фигура. Те обаче подхождат и на стройни момичета, но с нищо не бива да се прекалява. Раздутите модели не са подходящи за никого, дори за момичетата с буфан. Те трябва да заложат на обвиваща дреха, защото тя излъчва елегантност и може визуално да прикрие недостатъците на силуета. Изключително дългите и свободни ръкави със стояща яка ласкаят стройната фигура и се съчетават с черни панталони. Топовете с накъсани ръкави са сред най-модерните.

Черна плажна рокля туника за бански

Перфектната плажна туника, която да допълни визията ви по бански? Да, тази черна рокля туника. Със свободна плавна кройка и полупрозрачна материя, тази туника е едновременно удобна и стилна. Дълбокото V-образно деколте и късите ръкави кимоно придават елегантност, а забележителната украса около деколтето привлича погледите с блестящи апликации. Туниката е с идеална дължина 94 см и достига малко над коляното в размер 36/38.

Цена към момента на прегледа: 73 лв