Дамски камуфлажни блузки

Обичате ли необичайни дрехи, които заслепяват от пръв поглед? Дайте шанс на екзотичните леопардови топове! Чудесно е, че този дизайн е идеален както за млади бебета, така и за зрели жени. Абсолютно невероятно съчетание с дънки, кожени панталони, поли и клинове. Добавете ботуши или обувки и сте готови! Отворете вратата към изключителен женски стил, който е женствен и изискан!

За ежедневно носене е достатъчен леопардов топ в черно с контрастен леопардов мотив на късите ръкави и около деколтето. За компания носете леопардов модел с черна прозрачност или съблазнителен топ без ръкави с красиво деколте. И двете версии могат да се носят със сако или само като сако. Покажете сексапилните си извивки в секси топове с дълбоко деколте, които в много случаи нямат корсетна кройка. Дамските блузи с леопард ще надминат очакванията ви!

Удобна дамска риза с леопардов десен

Удобната риза с леопардов принт е модерен и универсален елемент, който може да подобри всеки тоалет. С дълги ръкави и закопчани маншети, тази риза е идеална за есенния сезон. Леопардовият принт добавя закачливо докосване към класическия силует, което я прави чудесен избор за ежедневни и официални поводи. Тази риза е изработена от висококачествени материали, така че е не само удобна за носене, но и издръжлива и дълготрайна.

Цена към момента на прегледа: 19 лв