Дамски летни пуловери

През зимата не можете да минете без топъл пуловер. Тя ви топли и изглежда добре. През топлите дни на годината тази дреха не се носи много, но дори по време на празниците може да е доста студено сутрин или вечер. В този случай е добре да имате под ръка дамски летен пуловер. Ако отивате на дискотека или планирате романтична вечер на пейка в парка, летният дамски пуловер ще ви бъде незаменим спътник.

Жените от всички поколения не могат да се наситят на леката жилетка, защото тя е елегантна и секси. Той изпълнява целта си да ви топли на сто процента. Червеният пуловер с деколте тип “лодка” или белият ефирен модел с дълбоко увито деколте са ненадминати. Дамските летни пуловери не трябва да са черни. По-добре са бежовите елементи с дантела, плетените на една кука пуловери и продуктите във весели цветове. Летните пуловери могат да бъдат по-къси или по-дълги, да се закопчават с копчета, да се носят през глава или да се закопчават с цип.

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв