Дамски ретро блузки

Всяка жена понякога си казва, че няма да се отърве от старите дрехи, защото те ще дойдат на мода след време. Това може и да е вярно, но ще лиши всички готини жени от елегантно пазаруване. Ретро топовете за жени са наистина на мода, така че нека ги разгледаме! Ретро моделите са интересни с използването на по-смели цветове. Черното остава на заден план, а бялото, жълтото, оранжевото, синьото и зеленото се открояват. Как бихте харесали къс жълт топ с волани на деколтето? Просто страхотно произведение!

Не можем да забравим флоралните топове и моделите с цветя, катарами и богати украшения. Черните нюанси, които преминават в металически, са точният нюанс. Прозрачната материя и деколтето тип “лодка” не са нещо необичайно. Класическият топ в оранжево и червено с дълбоко кръгло деколте преживява възраждане. Ретро модата е игрива, весела и изпълнена с въображение.

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Удобна дамска тениска oversize на бели и кафяви райета

Включете се в света на непринудената непринуденост и максималния комфорт с нашата дамска oversize тениска на бели и кафяви райета. Това изделие е перфектната комбинация от простота и модни тенденции, идеална за тези, които ценят сдържаната елегантност. белите и кафявите райета създават визуално привлекателен контраст и добавят нотка изтънченост към ежедневната ви визия. Ризата е с ласкаво V-образно деколте и свободни къси ръкави, които осигуряват ефирно и непринудено усещане.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Къс топ в плътен цвят с регулируеми презрамки

Този къс топ CROPP в едноцветен цвят ще подчертае летния ви тоалет. Късият и атрактивен топ е с регулируеми презрамки на гърба. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв