Дамски тениски без печат

Смятате ли, че белите, червените, черните или тюркоазените тениски без щампа са излезли от мода? Е, грешиш адски много! Ако в гардероба си нямате поне няколко тениски без щампа, как ще ги комбинирате? Основното е бяла тениска, която отива на всичко. Младите момичета ще го оценят в дискотеката с кожено яке и дънки. Бялата тениска подхожда на азиатския, армейския, етно и особено на мъжкия стил.

Цветните тениски без щампи са идеални за ежедневно носене. Независимо дали се отпускате на дивана вкъщи, готвите, пазарувате или излизате на разходка, изберете удобна памучна тениска без щампа. Дамските тениски без щампа могат да бъдат с къси, дълги, 7/8 и три четвърти ръкави. Те са изработени предимно от памук, така че са удобни за деликатната кожа на жените. Можете да носите цветни тениски без щампа с клинове, дънки, поли, къси панталони. V-образно или кръгло деколте? Хлабав или еластичен? Всичко зависи от вашия тип тяло!

Евтин черен дамски потник с дантела

Приемете съблазнителното очарование на евтиния черен дамски потник, който е сарториална симфония от блясък и елегантност. Той е ода за съвременната жена, тържество на нейната сила и чувственост. Необвързан от никакви ограничения, той носи плътно прилепнал дизайн, обгръщайки формите ви в интимна прегръдка и подчертавайки силуета ви с лекота.

Цена към момента на прегледа: 7,90 лв

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв

Тениска със стояща яка и къси ръкави от оребрен материал

Дамската едноцветна тениска от еластичен материал с ребра е стилна, секси и същевременно много удобна за носене през целия ден. Тениската е със стоящо деколте и къси ръкави. Тя завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Тениска с класическа кройка и деколте в различни цветове

Те са в основата на гардероба, както и на ежедневното облекло. Един елемент в коридора определено не е достатъчен. Универсално изделие, което се цени по много причини. И тъй като една тениска наистина не е достатъчна, а тук имате няколко модерни или неутрални цвята, от които да избирате, със сигурност няма да останете само с една.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Черна блуза с дантела

Прекрасна дамска блуза Eldar DALIDA.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв