Дамски тениски за упражнения

Обличаме се стилно за работа и за бала. Защо да не го правим дори когато спортуваме? Ако искате да се чувствате комфортно по време на натоварващи дейности и искате да подобрите личните си постижения, вземете си качествена дамска тениска за тренировка. Те могат да се предлагат в много дизайни, цветове, размери и кройки. Те обаче трябва да имат едно общо нещо – перфектно качество на материала.

Дамските спортни тениски могат да бъдат закупени в различни размери, XS – XL! Във всеки случай размерите на гръдния кош играят важна роля! Спортен модел, изработен от приятен еластичен материал, който отвежда потта, е истинската находка. Изберете спортни тениски с отличителен белег за качество, защото в противен случай ще останете с насълзени очи. Заслужава да се споменат тениските за йога и фитнес, които ще се превърнат във ваша втора кожа. Те се отличават с красиви кройки, цветове и дизайн. Ще се забавлявате, докато се упражнявате с тези модели, които са изпипани до последния детайл.

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв

Практична едноцветна тениска с къси ръкави

Едноцветната тениска е основен елемент. Той не може да липсва в гардероба ви. Благодарение на монохромния си дизайн, той се комбинира лесно с други дрехи. Тениската с V-образно деколте и къси ръкави е изработена от удобен материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв