Дамски тениски и блузки с 3/4 ръкав

Пазарувайте и си купете небрежни или спортни тениски и елегантни блузи с три четвърти ръкави, защото те са актуални в момента! Модният небосклон е променлив като женското съзнание, така че не се изненадвайте от разнообразието му. Излизате ли? Носете черна блуза с три четвърти прозрачни ръкави, дълбоко деколте и голяма панделка. Приляга като ръкавица на поли и панталони.

За работа – сива мелиерна риза с прегънато деколте. Ще оцените меката и топла материя, особено през по-студените дни на годината. Едноцветните тениски с еластичен ¾ ръкав имат десетки приложения, така че няма да се изгубят в гардероба ви. Обикновените тениски с драперия и копчета на гърдите ще се харесат на по-възрастните жени. Младите мацки ще бъдат привлечени от модели на райета и точки. Младежкият вид е ключов за тези продукти. Не забравяйте за спортните дрехи и елегантните тениски или блузи с три четвърти ръкави.

Дълга блуза плюс размер с характерна дантела на една кука

Дами, пригответе се, защото скоро ще навлезем в свят на модата, който е съблазнителен като летен бриз и изкусителен като шоколадова торта. Да, чухте правилно, говорим за дълга блуза плюс размер с дръзка дантела на една кука, която е по-хипнотична от Шекспиров сонет. Това не е просто някаква блуза, а модна симфония, изтъкана от нишки на стил и комфорт, изработена от ефирна, лесна за поддържане плетка. За да изглеждате като дива, каквато сте, тя е допълнена с главозамайваща украса от макраме.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Удължена туника с клин за голям размер

Представете си луксозна удължена туника, която е пригодена за жени с размер плюс. Представете си, че тя я носи върху гамаши, а силуетът, който създава, не е нищо друго освен хипнотизиращ. Такава е красотата и очарованието на този ансамбъл, създаден, за да отпразнува и прегърне женските извивки. Туниката е украсена с оформящ фигурата принт в подгъва – фин десен, който танцува при движението ви. Станете свидетели на перфектното съчетание на кръгло и V-образно деколте – хармонична комбинация, която допринася за изтънчеността.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бяла дамска риза с черна флорална шарка

Тази бяла дамска риза е изработена с безупречно внимание към детайла и е красива комбинация от елегантност и комфорт. Черният флорален десен, който украсява ризата, ѝ придава непреходен чар и я прави идеален избор за тези, които ценят класическия стил. Проектирана с класическа яка, ризата излъчва изтънченост, която със сигурност ще ви впечатли. Ризата има два удобно разположени джоба, които придават практично измерение на модния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Розова дантелена блуза за възрастни дами

Тази блуза е перфектното въплъщение на женска елегантност и чар, с деликатни бродерии и красиви детайли от макраме. Кръглото деколте е завършено със сложен мотив от прозрачна дантела и закопчаване с копчета. Отпред има зашеметяващ нагръдник от макраме.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Дамски топ в прасковен цвят с небрежно-спортна кройка

Топът от брокат на Doll впечатлява с кройката и цвета си. Благодарение на качествения материал той е приятен за носене. Горнището с накъдрени ръкави е с кръгло деколте. Подходящ е за работа, пътувания, партита и др.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Блуза с яка на риза и модерен принт

Прилична блуза с модерен принт ще ви направи щастливи. Удължена кройка, подходяща за всеки тип тяло. Елегантна яка на ризата. 1 джоб на гърдите. Ефирно, ласкаво плетиво. Дълги ръкави с платка с копчета за 3/4 завъртане. Леко заоблен подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв