Дамски тениски и топове в кафяво

Знаете ли кой цвят ще бъде много популярен тази година? Не става дума за бяло, черно или розово. Говорим за кафяво. Нищо чудно. Кафявите дамски тениски и топове се съчетават перфектно с други цветове и най-вече са ласкави за деликатната женска кожа. Младите мацки ще бъдат очаровани от раираната кафяво-жълта горна част над пъпа със стояща яка и без ръкави. Нуждаете се само от ултракъси къси панталони или пола и това е всичко! Луксозната черна прозрачна блуза с открити рамене и вратовръзка около врата ще очарова всички присъстващи на светско събитие.

Кафявите дамски тениски и топове могат да имат десетки лица, така че няма как да изгорите! Спортна кафява тениска със златен принт или небрежен топ с копчета никога няма да ви разочароват! Кафявите топове с дантела отпред освежават целия тоалет. Не оставяйте нищо на случайността и подарете на гардероба си кафяви тениски и топове! Ще излезете на улицата като звезда!

Удобна дамска тениска oversize на бели и кафяви райета

Включете се в света на непринудената непринуденост и максималния комфорт с нашата дамска oversize тениска на бели и кафяви райета. Това изделие е перфектната комбинация от простота и модни тенденции, идеална за тези, които ценят сдържаната елегантност. белите и кафявите райета създават визуално привлекателен контраст и добавят нотка изтънченост към ежедневната ви визия. Ризата е с ласкаво V-образно деколте и свободни къси ръкави, които осигуряват ефирно и непринудено усещане.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Модерна туника с удължена дължина и деколте с цип

Това е един от най-популярните и най-удобните модели, и то с право. Това ще бъде само най-добрата услуга за всяко от момичетата и жените. Той е подходящ. Той се отличава с непреходността си. Впечатляващ дизайн. Тази туника ще бъде оценена от всяка дама в гардероба ѝ, независимо от възрастта или типа тяло.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв