Дамски тениски с щампи

Светът на модата е непредсказуем, което важи и за дамските тениски с щампа. По-младите поколения харесват модели с провокативен мотив, докато по-възрастните жени предпочитат монохромни модели. Това е жалко, защото тениските с щампи имат свой особен чар. Накратко. Те просто са част от последните модни тенденции. Харесвате ли армейския или етно стила? Луксозни щампи или ваше собствено творение? Всичко е толкова проклето!

Изберете от хиляди мотиви и не позволявайте нищо да ви откаже. Разбира се, това зависи от облеклото. Тениските с щампи с пейзажи, животни и флорални мотиви са много популярни. Моделите с весел дизайн са глава сами по себе си. Въображението няма граници. Най-популярните модели са представени от надписи на световноизвестни марки, особено в спортен стил. Изрязаните части, дантелата и воланите не са прецедент, разбира се, с принт в главната роля. Смесвайте, съчетавайте и играйте с надписи и цветове.

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удължена туника с клин за голям размер

Представете си луксозна удължена туника, която е пригодена за жени с размер плюс. Представете си, че тя я носи върху гамаши, а силуетът, който създава, не е нищо друго освен хипнотизиращ. Такава е красотата и очарованието на този ансамбъл, създаден, за да отпразнува и прегърне женските извивки. Туниката е украсена с оформящ фигурата принт в подгъва – фин десен, който танцува при движението ви. Станете свидетели на перфектното съчетание на кръгло и V-образно деколте – хармонична комбинация, която допринася за изтънчеността.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамска памучна тениска с класическа кройка, оживена с надпис

Тишъртката Trendyol 90’s babe е с класическа кройка, т.е. кръгло деколте и къси ръкави. Завършва с прав подгъв. С червени надписи отпред.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска тениска от памук в класическа кройка, оживена с принт

Памучна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и коледен мотив отпред. Материалът го прави много удобен и приятелски настроен към кожата. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Памучна тениска с къс ръкав, оживена с щампа

Тази дамска памучна тениска с къс ръкав и прегънат подгъв е оживена с щампа отпред. Тя е с кръгло деколте и завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Бежова тениска с къс ръкав и смел печат на Guess

Те са в основата на гардероба на всяка жена. Той е незаменим елемент. Да, това е тениска. И трябва да се отбележи, че все пак трябва да се сдобиете с такъв. Никога не можете да имате достатъчно тениски. Сигурен съм, че всеки може да се съгласи с това. Тук в качествен дизайн с надпис.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамско велосипедно трико с модерен принт, изработено от функционален материал

Женско колоездачно трико Rosti W JAPAN с прилепнала кройка и изключителен дизайн. Rosti е изключителна италианска марка, която спонсорира много отбори в световния колоездачен пелотон. Облеклото на Rosti се носи от колоездачите на отборите AG2R Mondiale или Androni Giocattoli

Цена към момента на прегледа: 178 лв