Дамски тениски Nike

Любителите на марково бельо не могат да си позволят тениски Nike. Нищо чудно, защото те са изработени от висококачествени материали. Спортните модели са способни да отвеждат влагата от тялото и са бързосъхнещи. Памучните артикули с красив печат Nike отпред са една от вечните класики. Дълги, къси и полудълги ръкави, V-образни и кръгли деколтета ще задоволят високите ви изисквания.

Независимо дали харесвате меко бяло, смело черно, изискано червено или романтично розово, вие имате зелена светлина. Много популярни са цветовите вариации от тюркоазено и розово, черно и сребърно или златно, бяло и черно, сиво и оранжево и сребърно и червено. Жените, които обичат веселите нюанси, и тези, които предпочитат бялото и черното, ще намерят своето. Разбира се, не забравяйте и външния вид на облеклото. Ще използвате тениски Nike за жени всеки ден. Те се съчетават най-добре със спортно облекло, клинове и дънки.

Черна спортна тениска за жени Nike с дълъг ръкав

Дамската спортна тениска Nike Dri-FIT с кръгло деколте е важна част от облеклото на всеки активен човек. Тази черна тениска с дълъг ръкав е изработена от поне 75% рециклирана полиестерна тъкан, което я прави едновременно спортна и екологична. Тя е с кръгло деколте с ватиран подгъв, както и с удължени ръкави. Отворите за палците и шевовете в тон й придават мек завършек и я правят много по-удобна за носене.

Цена към момента на прегледа: 98,90 лв