Дамски топове в етно стил

Жените от всички поколения не желаят обикновени и безвкусни дрехи, затова веднага харесват дамските етно топове. Чудите се какво ги прави толкова ослепителни? Разбира се, чрез интересната и необичайна изработка и играта на цветове, форми и материали. Дамските етно топове са подходящи за компания, работа и дори за свободното време. Класическият етно топ с дълги ръкави и украса отпред е идеален за разходки и пазаруване.

Свободният асиметричен дамски етно потник е възхитителен със завързана талия и ориенталски мотиви. Не се притеснявайте да го носите само с панталон. Ще го харесате и с гамаши. Романтичният етно модел с открити рамене и гръб ще спре дъха на преминаващите мъже. Изискано скроеният етно топ в спокоен стил пасва като ръкавица на дънки и панталони. По-свободните горнища подхождат на по-едри фигури, но и на стройни силуети. Впечатлявайте с необичайно изискано облекло!

Едноцветен топ с бродерия и презрамки за спагети

Желаете да съживите гардероба си с практична и модерна дреха? Искате ли да си вземете топ за лятото? Предпочитате ли вечни модели? Тогава този летен едноцветен топ с бродерия ще ви допадне. Можете да избирате от три цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Модерен памучен топ в удобна и привлекателна кройка

Има ли нужда гардеробът ви от промяна? Имате нужда да разширите гардероба си с практична дреха за лятото или ваканцията? Харесвате ли качествените и вечни модели? Обичате ли комфорта? Тогава определено си вземете този топ. Той се отличава не само с красивия си цвят и кройка, но и с качествения си материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерна риза, украсена с дантела, във вечен дизайн

Тишърката с къс ръкав Boxy със закачливи дантелени вложки по краищата привлича погледите от пръв поглед. Модерна и вечна риза, която всеки ще оцени в гардероба си. Изработен е от приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Горна част на пуловер в светлокафяво с изрязан гръб

Светлокафявият топ с пуловер и дълбоко деколте на гърба ще озари облеклото ви. Модерният, секси топ е изработен от удобен, висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв