Дамски топове в черно и бяло

Комбинацията от черно и бяло е неостаряваща и подхожда както на млади момичета, така и на по-възрастни жени. Черно-белите топове за жени са много популярни и се предлагат в различни дизайни, кройки, размери и стилове. Момичетата в тийнейджърска възраст ще оценят късите дизайнерски модели със златни или сребърни надписи отпред, кръгли деколтета и по-широки презрамки. Те ще харесат и горнищата тип бандероли, които подчертават перфектните им извивки.

За зрелите жени и младите мадами официалните и елегантни топове в черно и бяло с дантела, волани, ресни и изрязани части ще паснат като ръкавица. Не са изключени и черни и бели топове в класически, спортен, екстравагантен и асиметричен стил. Появяват се и модели на батик и етническа мода. Придобийте ослепителна фигура с вталени черно-бели топове или облечете карирани ризи или други интересни модели.

Качествена черно-бяла памучна тениска с къс ръкав Adidas

Те са в основата на всеки гардероб. Един не е достатъчен. Отличава се със своята универсалност. Дреха, която можете да носите през цялата година. Един от най-удобните. Тук е перфектното ви спортно-ежедневно облекло.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерен дамски топ от O’Neill

Пресмятате ли модерните, прилични елементи, които допринасят за вашата привлекателност и с които няма да се слеете с тълпата? Закупуването на дамски топ с качествен и непреходен дизайн гарантира вашето удовлетворение и успех. Прекрасен стилен топ, който ще зарадва всяка съвременна жена.

Цена към момента на прегледа: 50 лв