Дамски топове със стояща яка

Обичате ли необичайни, но елегантни дрехи? След това се вдъхновете от модерните дамски топове със стояща яка. От пръв поглед те ще ви очароват с интересната си изработка и разнообразието от цветове и материали. Дамските горнища с гръб са подходящи за тийнейджъри, млади жени и по-възрастни поколения. Трябва само да знаете как да ги комбинирате правилно.

Модерна част от облеклото, използвана за покриване на горната част на женското тяло. То може да има много форми и лица. Носенето на дамски потник със стояща горна част ще се хареса на жените с по-малки гърди, защото в комбинация с push-up сутиен те ще бъдат неустоими. Съчетава се чудесно с панталони, дънки и поли. Те могат да бъдат по-кратки или по-дълги. Това зависи от фигурата на жената. Ще бъдете стопроцентово очаровани в топ със стойка в метални нюанси, който е ясна част от официалното облекло. Добавете елегантно сако и сте готови! Разноцветни, сребърни и златни блузи се съчетават с дънките. Коженото яке, блейзърът и дънковото яке са хит!

Тениска със стояща яка и къси ръкави от оребрен материал

Дамската едноцветна тениска от еластичен материал с ребра е стилна, секси и същевременно много удобна за носене през целия ден. Тениската е със стоящо деколте и къси ръкави. Тя завършва с прав подгъв.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Desigual Шарена цветна риза с дълъг ръкав

Пресмятате ли непреходните елементи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел? Предпочитате ли качеството? Внесете малко цвят в гардероба си под формата на тази красива тениска. Както вече е символ на тази испанска марка, цветовете играят основна роля.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Модерна тениска Adidas с яка и дълги ръкави

Тишърт с дълъг ръкав от колекцията на Adidas Originals. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Модерната тениска със стояща яка е много удобна дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 63 лв