Дамски топове с джобове

Бихте ли се определили като спортен тип или като момиче със свободен ум? Ще харесате дамски топове с джобове, които са подходящи за всякакви поводи, но не са прекалено елегантни. Младите бебета ще харесат семпъл топ в модерно тъмносиньо, на който не липсва джоб на гърдите. Покажете се с дънки и топ, ще миришете неудържимо отдалеч. Дамският кариран топ в червено, черно, синьо и розово каре с модерен джоб привлича погледите с практичността си. Карираните дрехи се съчетават добре с дънки с ботуши и токчета.

Горнището от деним, украсено с кръпки, впечатлява и с капак с копчета. Този модел е неостаряващ и никога няма да излезе от мода. Дамските топове с джобове също имат спортен характер. Те често са в плътни цветове, на ивици или с надписи. По-елегантните продукти впечатляват с добавянето на кристали или пайети.

Разтеглива риза с дълги ръкави и флорална бродерия

Имате ли женствени форми? Трябва ли ефективно да скриете по-големи бедра или дупе? Харесвате ли по-свободни дрехи? Тогава ще се зарадвате и гардеробът ви ще се разшири с този модел риза.

Цена към момента на прегледа: 93 лв