Дамски топове с надпис

Спортуващите жени и тийнейджърите са влюбени в дамските топове с надпис. Тази незаменима част от гардероба може да се носи с дънки, клинове с пола и къси панталони. Ако заложите на дългата обработка, тя може да бъде облечена по точно определен начин! Напоследък на мода са изключително късите горнища в бяло с черни надписи. Младите мацки могат да си позволят да моделират клинове и къси панталони. Горнището с голямо деколте, при което едното рамо е открито, няма конкуренция в съблазняването.

На мода идват класическите топове с надписи в смели цветове или метални нюанси! Не липсва елегантност на топовете с надписи, както и блясък, пайети и кристали. Тийнейджърите и дамите с чувство за хумор обичат цветни топове с весели надписи. Дългите топове с асиметричен вид също не са за изпускане. Дайте свобода на гардероба си, благодарение на готините топове с надписи със сигурност ще успеете.

Бяла тениска Desigual TS Paris с къс ръкав

Представяме ви великолепна бяла дамска тениска с къс ръкав Desigual TS Paris, която е незаменимо допълнение към гардероба ви, съчетаващо стил и комфорт. Тази модерна дреха без усилие ще повиши нивото на вашата колекция от ежедневни облекла и ще ви гарантира, че ще направите впечатление, където и да отидете. Универсалният бял цвят на тениската е идеален за съчетаване с различни долни части, което я прави идеален избор за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамска памучна тениска с класическа кройка, оживена с надпис

Тишъртката Trendyol 90’s babe е с класическа кройка, т.е. кръгло деколте и къси ръкави. Завършва с прав подгъв. С червени надписи отпред.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Практична памучна риза с дълъг ръкав Guess

Това е основата на облеклото. Той е универсален и може да се носи почти през цялата година. Лесно можете да сътворите перфектното официално и ежедневно облекло. Материалът и кройката го правят удобен. Тук е представен дизайн за дамите, които предпочитат качествени дизайнерски изделия, на които може да се разчита дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Памучна зелена тениска с къс ръкав Harry Potter

Памучната тениска с къс ръкав “Хари Потър” е модерна и неподвластна на времето. Благодарение на кройката и материала, той предлага комфорт дори след цял ден носене. Той е удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 10 лв