Дамски топове с прорези

Независимо дали сте на петдесет, тридесет или двадесет години, не можете да устоите на дамските топове с изрязани части. Те могат да бъдат луксозни, елегантни и еротични, така че са подходящи за всяка ситуация. Съществуват дори дамски горнища, предназначени за спортни дейности. За екстравагантните души има черен модел в по-свободна кройка, който подхожда на поли и панталони. Топовете с прорези за ръце са много желани и предназначени за привлекателни жени.

Дамският модел с необичайни изрязвания на раменете и деколтето ще ви допадне от пръв поглед, както и оригиналният модел с мотив на череп на гърдите и изрязвания на раменете и гърба. Сивият топ с отличителен, но вкусен разрез на гърба ще се хареса на елегантните дами. Съчетайте дънките с едноцветен топ с леко разкрояване на гърба и кръгло деколте. Заслепете партито в черен еластичен топ с изискан разрез на гърба или в секси модел с разрез във всеки втори сантиметър от плата! Покажете активите си и се възползвайте от наградите.

Модерна черна плажна рокля с прорези за ръце

Модерната черна плажна рокля с прорези е зашеметяваща част от облеклото, която със сигурност ще привлече погледите. Роклята е в съблазнителен черен цвят с красив флорален десен, който добавя нотка елегантност и изтънченост. Дължината на роклята е до коляното, така че тя е идеална за плажа или за небрежен ден навън. Късите ръкави с прорези за ръцете са проектирани така, че да осигурят на притежателката си максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Кроп топ в асиметрична кройка и смел оранжев цвят

Привличате ли атрактивни фигури? Търсите топ с изискана кройка? Обичате ли магията на цветовете? Искате да оживите гардероба си с интересен елемент? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си с този красив топ. С него ще бъдете звезда не само на всяко парти.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Луксозна блуза с рамене Guess в черно

Това ли са вечните и качествени елементи в гардероба ви? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате ли да разширите гардероба си с интересен модел блуза? Тогава го имате тук. Тя ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в тази блуза.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски топ в бяло със секси кройка, изработен от ефирен материал

Пресмятате ли непреходните елементи? Обичате ли изгодни покупки, които радват двойно и вас, и портфейла ви? Харесвате ли практични, но секси модели, които могат да се използват за много поводи и никога не омръзват? Тогава не можете да пропуснете този топ в гардероба си. Наистина е ТОП!

Цена към момента на прегледа: 24 лв