Дамски топове с шнур

Смятате, че носите немодерни дрехи? Винаги ли търсите едни и същи кройки и изработка? Дайте шанс на дамските топове с шнур и придайте ново измерение на гардероба си. Дамските топове с шнур са идеални за пълни дами и млади мацки с апетитни фигури! Само си представете как ще очаровате в летен тюркоазен топ със спортен гръб и шнур отстрани!

Не е за изпускане и черният официален модел с дантелено въженце под гърдите. Особено в комплект с вратовръзка и деколте с пайети. За всекидневно носене топът с тънки презрамки и талия с шнур е идеален. Ще харесате модела в корсет с удължена дължина, завършващ с шнур в края. Отдайте се на необичаен и изискан топ с шнур, който извайва силуета ви до съвършенство.

Многоцветна официална блуза с широки ръкави и връзка на деколтето

Тази официална блуза в ярък цвят е идеална с широките си ръкави, деколтето с връзки и невероятно удобната си форма за всеки официален повод. Блузата е изработена от лека воалена материя, която осигурява дишане и комфорт, а женственото деколте добавя нотка на изтънченост към визията ви. Уникалният ѝ дизайн включва по-широка, свободна кройка, която осигурява лесно движение, и V-образно деколте с пристягане с шнур, което ви позволява да регулирате кройката според предпочитанията си.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Прозрачна оранжева плажна рокля Harper с връзка под бюста

Готови ли сте да се покажете и да блеснете на плажа? В оранжевата плажна рокля Harper с връзка под бюста това ще е лесно! Тази невероятна рокля е перфектната комбинация от стил и функционалност. Изработена от лека мрежа, тя е удобна и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни край морето. Връзката под бюста не само придава разкош, но и ви позволява да персонализирате кройката по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Обикновена зелена дамска блуза с къс ръкав

Представяме зелена дамска блуза от трико с висока вискоза! Това е семпла, но елегантна блуза с невероятен комфорт и стил. Плътният зелен цвят ще ви накара да изглеждате по-елегантно и стилно. Късите ръкави ви придават модерен вид, така че е чудесна за всеки повод. Материята е мека, лека и удобна, така че е идеална за летните дни или дори под сако, в по-хладното време.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розова лятна официална блуза от шифон

Безкрайно съм развълнувана да пиша за една прекрасна лятна официална блуза от шифон с прозрачни шифонени ръкави и деколте с връзки! Тази зашеметяваща дреха е идеалното допълнение към гардероба на всяка модерна жена. Тъканта от фин шифон е лека и дишаща, което я прави идеална за горещите летни дни. Прозрачните ръкави придават елегантност и женственост, а деколтето с панделка е закачливо и кокетно.

Цена към момента на прегледа: 80,74 лв

Бяла дантелена плажна рокля с шнур под бюста

Ако искате да изглеждате елегантно и стилно на плажа и в същото време да се чувствате комфортно, насочете вниманието си към бялата плажна туника Amelia I –. Тази невероятно модерна бяла плажна туника е идеална за всеки ден на плажа, тъй като ще ви покрие, като същевременно ще позволи на кожата ви да диша.

Цена към момента на прегледа: 68,99 лв

Стилна туника на една кука с шарка и удължена дължина

Дамската туника на една кука в модерен раиран десен със странични разрези е изработена от удобен материал. Туниката е с V-образно деколте и дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Дамски топ в синьо с впечатляваща кройка

Ддамският топ Sheila Navy пленява от пръв поглед с уникалната си и оригинална кройка. Дамският топ в синьо е с дълбоко деколте и дълги набрани ръкави.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Дамска черна риза с къс ръкав и дантела на гърба

Искате ли да обновите гардероба си? Искате ли да освежите облеклото си с интересен елемент? Предпочитате ли класическото черно? Харесвате ли удобни дрехи, които се отличават с интересна кройка? Тогава този топ е задължителен елемент от гардероба ви. Това е най-добрият избор.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска блуза с ефектно драпиране и шнур

K133 – Блузата Katrus скрива недостатъците на фигурата. Блуза в цвета на нощното небе без звезди. Рюшовете придават съблазнителен женствен вид и прикриват недостатъците в областта на корема. Който се чувства добре, изглежда добре. Този цвят е лесен за комбиниране с чисто женски цветове, подходящ за поли и панталони.

Цена към момента на прегледа: 22 лв